Wijkrestaurant in de Ypelaer

Wijkrestaurant in de Ypelaer

Elke week op woensdag wordt er een 3-gangenmaaltijd verzorgd in het wijkrestaurant in 'de Ypelaer'. De normale prijs hiervoor is € 6,00 maar via de Meedoenregeling kost het nog maar € 4,00 en met een Voedselbank- of Quietpas slechts € 2,00. Kinderen tot 12 jaar krijgen ook nog eens 50% korting.

Lees Meer...

Fotoalbum: Vrijwilligersfeest in Tilburg Noord

Op vrijdag 2 oktober 2015 vond het vrijwilligersfeest plaats als bedankje voor de vrijwilligers in Tilburg Noord. Het werd een hele gezellige avond!

Lees Meer...

Prinses Beatrix brengt werkbezoek aan Jantje Beton Speelbuurt in Stokhasselt

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft woensdagochtend 13 mei 2015 een werkbezoek gebracht aan de Jantje Beton Speelbuurt in de wijk Stokhasselt in Tilburg.

Lees Meer...

Computercursussen voor Senioren

Computercursussen voor Senioren

De Stichting SeniorWeb Tilburg heeft weer een aantrekkelijk cursusaanbod voor 50 plussers ontwikkeld.

Lees Meer...

Buurtpreventie

Buurtpreventie

Iedereen moet prettig en veilig kunnen wonen in Tilburg. De gemeente en politie streven naar een buurtpreventieteam in elke wijk.

Lees Meer...

Het zomertrefpunt op bezoek bij de Monfortparochie

De 'vitale' ouderen die meedoen aan het zomertrefpunt zijn dit keer op bezoek geweest bij de Monfortparochie. Deelneemster, mevrouw Roosenbrand, aan het woord.

Lees Meer...

Het zomertrefpunt op bezoek bij Switsj

De 'vitale' ouderen die meedoen aan het zomertrefpunt zijn dit keer op bezoek geweest bij Switsj. Zij deden daar leuke ervaringen op!

Lees Meer...

Boodschappenplusbus zet tweede bus in

De BoodschappenPlusBus van ContourdeTwern is zo’n groot succes in Tilburg, dat een tweede bus incidenteel nodig is om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Een tweede bus wordt ingepland. De eerste rit met twee bussen is zelfs al achter de rug.

Lees Meer...

BoodschappenPlusBus

BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus rijdt voor alle 55-plussers die minder mobiel zijn en/of een beperking hebben.

Lees Meer...