Verrijk je Wijk!

Verrijk je Wijk!

U weet zelf als geen ander waaraan uw buurt moet voldoen om er prettig te kunnen wonen en leven. En ook de mensen in uw buurt hebben daar ideeën over. Met 'Verrijk je Wijk' kunt u hier samen actief aan meewerken.

Lees Meer...

Financiële bijdragen Verrijk Je Wijk

Financiële bijdragen Verrijk Je Wijk

Bewonersgroepen en niet-professionele organisaties die actief zijn in Stokhasselt (postcode 5049) voor de bewoners van deze wijk kunnen zelf met ideeën en initiatieven komen om het wonen en leven in de wijk aantrekkelijker te maken. De wijkraad kan hierbij behulpzaam zijn door het geven van een financiële bijdrage voor bepaalde activiteiten.
(Voor activiteiten in de wijken Heikant of Quirijnstok kunt u terecht bij de Noordraad Heikant-Quirijnstok.)

Let op: Voor straat- en buurtfeesten in de openbare ruimte moet ten minste 6 weken van tevoren melding worden gemaakt bij de gemeente.
Klik hier voor de betreffende gemeentepagina.

Lees Meer...

Materiaaluitleen

Materiaaluitleen

De wijkraad heeft de afgelopen jaren veel materialen gekocht om bij kleine activiteiten - zoals straat- en buurt-feesten - in te kunnen zetten. Een aantal van deze materialen kunnen ook gebruikt worden door bewonersgroepen en instellingen die niet-commerciële activiteiten in Tilburg-Noord (Stokhasselt, Heikant en Quirijnstok) willen organiseren.

Lees Meer...