Tilburgse bibliotheken zorgen voor een warme plek voor iedereen

Foto persbericht Warme Kamers

Lees in je eigen taal

De stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat bij steeds meer mensen de verwarming omlaag of zelfs helemaal uit gaat. De Tilburgse bibliotheken willen dat niemand in de kou zit en nodigen inwoners van harte uit om op te warmen in de Bibliotheek. 

Iedereen is welkom bij de zes bibliotheekvestigingen in de gemeente Tilburg: de LocHal (centrum), ’t Sant (west), Wagnerplein (noord), Heyhoef (Reeshof), Berkel-Enschot en Udenhout. Ook als je geen lid bent, kun je er binnenlopen om te studeren, werken, lezen of een kopje koffie te drinken. De meeste vestigingen hebben ruime openingstijden.

Kijk voor meer informatie, adressen en openingstijden op de website: bibliotheekmb.nl/warmekamers. Hier vind je ook duidelijke informatie over de energietoeslag in eenvoudige taal.

Warme Kamers in iedere buurt
Alle Tilburgse bibliotheken zijn aangesloten bij de actie ‘Warme Kamers’ van het Leger des Heils. Hiermee willen deelnemende organisaties een deken van warme plekken over het land leggen, zodat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan.