Activiteiten De Ypelaer

Een actueel overzicht van de activiteiten in De Ypelaer kunt u bekijken op de website van ContourdeTwern.

Stokhasselt Agenda

18 juni: Voorleeshalfuurtje in de bibliotheek weer van start

Op donderdag 18 juni gaan we weer voorlezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

JAAAA.....we gaan weer voorlezen. De afgelopen maanden was er geen voorleeshalfuurtje mogelijk i.v.m. alle voorzorgsmaatregelen rondom Corona. Op donderdag 18 juni gaan we starten. Dit jaar gaan we ook in de zomer gewoon door met voorlezen. Steeds op de derde donderdag van de maand om 10.00 uur: 18 juni – 23 juli – 20 augustus.

Voor het voorleeshalfuurtje van 18 juni hebben we het prentenboek: “We hebben er een geitje bij” klaarliggen. Een vrolijk prentenboek over de kinderboerderij.

Mik gaat snel op zijn step naar de kinderboerderij. Er is een geitje geboren en Mik wil meteen gaan kijken. Eerst komt hij langs de koe, het paard, de kip en andere dieren, die ook allemaal het geitje willen bewonderen.

Kom je luisteren en meedoen?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.


Aanmelden is verplicht.

Dit kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl

De toegang is gratis.

De Bibliotheek Wagnerplein: Wagnerplein 4 ,

donderdag 18 juni om 10.00 uur.

www.bibliotheekmb.nl
www.facebook.com/bibliotheekwagnerplein

04 oktober: Manifestatie Nieuw Noord van 12 tot 20 uur op het Wagnerplein (ONDER VOORBEHOUD)