Activiteiten De Ypelaer

Een actueel overzicht van de activiteiten in De Ypelaer kunt u bekijken op de website van ContourdeTwern.

Stokhasselt Agenda

19 december: Spreekuur Wijkraad Stokhasselt van 10.00 tot 11.00 uur in De Ypelaer
20 december: Voorleeshalfuurtje in de bibliotheek Wagnerplein

Tilburg – Op donderdag 20 december gaan we voorlezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein.

Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur.

Het voorlezen is gratis.

Op donderdag 20 december staat het prentenboek “Anna eet graag fruit” centraal bij het voorleeshalfuurtje.

Anna gaat met haar moeder naar de markt om fruit te kopen. Anna is dol op fruit en fruitdrankjes. Ze kopen appels, sinaasappels, bananen en aardbeien. Als Anna en mama thuiskomen, maken ze een heerlijke smoothie van het fruit.

Vind je fruit ook zo lekker? En houd je van mooie verhalen? Kom dan luisteren naar dit “supergezonde” prentenboek over Anna. We sluiten deze keer natuurlijk af met een lekkere fruit-traktatie.

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.


Aanmelden is niet nodig.

De bibliotheek Wagnerplein: Wagnerplein 4,

donderdag 20 december om 10.00 uur.

www.bibliotheekmb.nl
www.facebook.com/bibliotheekwagnerplein

23 december: Winterfestival in De Ypelaer van 12 tot 16 uur

In het wijkcentrum de Ypelaer wordt ook dit jaar weer een Winterfestival georganiseerd. Dit gezellige ontmoetingsfeest vindt deze keer plaats op zondag 23 december a.s. Iedereen uit de omgeving is welkom; de toegang is helemaal gratis. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het kan erg druk worden.
Vanaf 12.00 uur kan iedereen aanschuiven bij een gratis brunch. Er staan volop broodjes met warm en koud beleg klaar en ook diverse warme soepen en warme en koude dranken. Natuurlijk houden we ook rekening met de vele wijkbewoners die halal willen eten.
In de grote zaal worden na de brunch nog enkele gratis bingorondes gehouden. Elke ronde zijn er diverse prijzen beschikbaar bestaande uit levensmiddelenpakketten.
Verder zijn er voor jong en oud allerlei andere activiteiten om aan mee te doen of van te genieten. Dat kun je allemaal lezen in de Wijkkrant Noord die enkele dagen van tevoren in je brievenbus valt. Wil je zelf iets doen, heb je ideeën of wil je als vrijwilliger meehelpen? Laat het ons weten via: activiteiten@stokhasselt.nl