Activiteiten De Ypelaer

Een actueel overzicht van de activiteiten in De Ypelaer kunt u bekijken op de website van ContourdeTwern.

Stokhasselt Agenda

27 augustus: Opnening Calisthenicspark Mascagnistraat

Uitnodiging opening Calisthenicspark Mascagnistraat

Feestelijke opening op dinsdag 27 augustus

Op initiatief van, en in samenwerking met, de leden van 'BarYounity' is in het Midden-Brabantpark een zogenoemde Calisthenicspark aangelegd. Hiermee is er ook in Tilburg een plek die zich leent voor deze populaire sport. Het park is opgedeeld uit verschillende elementen en is daardoor geschikt om iedere spier van het lichaam te trainen. Het eindresultaat mag er zijn! Dit hebben we samen bereikt en daar mogen we best trots op zijn. Daarom organiseert de gemeente Tilburg in samenwerking met de initiatiefnemers een openingsfeest op:

woensdag 27 augustus in het Midden-Brabantpark aan de Mascagnistraat.

Iedereen is welkom vanaf 15.30 uur. Rond 16.00 uur neemt wethouder Mario Jacobs het Calisthenicspark officieel in gebruik.

Elke zondagochtend geeft BarYounity gratis begeleiding. Op Facebook van deze groep staat de volgende informatie:

Bij BarYounitiy trainen we zo veel mogelijk samen en helpen we elkaar en andere met elkaars training. Bij BarYounity kijken we niet naar het niveau van iemand, het maakt dus niet uit of je net begint met calisthenics of dat je al een aantal jaren bezig bent iedereen is even belangrijk en we trainen met iedereen.

Meer informatieHebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Helmy van Ingen van de gemeente. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 9089 en per e- mail helmy.van.ingen@tilburg.nl.

07 september: Parkfestival Tilburg-Noord van 12 tot 18 uur in het Ypelaerpark

Inschrijven voor de vrijmarkt vanaf half juni.

08 september: Parkfestival Tilburg-Noord van 12 tot 18 uur in het Ypelaerpark

Inschrijven voor de vrijmarkt vanaf half juni