Wonen

Gegevens van de Huismeesters

Wie is de huismeester en woonconsulent? Wat is het telefoonnummer en e-mailadres? Welke straten behoren tot het gebied? Waar is het huismeesterkantoor?

De contactgegevens van de woonconsulenten en huismeesters voor Tilburg Noord vindt u op uw persoonlijk account op de website www.wonenbreburg.nl.

Wij proberen binnenkort ook op Stokhasselt.nl de gegevens van de huismeesters van de wijk te plaatsen. U kunt ze nu wel vinden op uw persoonlijk account op de website van WonenBreburg.

Wonen in Stokhasselt
block.titel

Stokhasselt is in de jaren zestig van de vorige eeuw gebouwd. De wijk is erg groen en ruim opgezet. Typisch Stokhasselt is de hoogbouw aan de randen van de wijk en laagbouw aan de binnenkant.

Als je in Stokhasselt wilt wonen kun je grofweg kiezen uit deze twee typen woningbouw. Al is daar uiteraard veel verschil tussen. De hoogte en omvang van flats en appartementgebouwen verschilt, er zijn vrijstaande woningen, rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en seniorenwoningen. Nog steeds wordt er gebouwd aan de wijk. Appartementen worden gerenoveerd en nieuwe, moderne woningen verrijzen.

Wil je meer weten? Informatie over huurwoningen in Stokhasselt is te krijgen bij WonenBreburg, de Tilburgse corporatie die alle huurwoningen van Stokhasselt beheert, klik op http://www.wonenbreburg.nl/ ;

Wil je je inschrijven als woningzoekende voor een huurwoning in Stokhasselt, dan is daar een speciale website voor: http://www.woninginzicht.nl/ Wilt u melding maken van iets wat mis is in uw huis, of wat er in de wijk gebeurt?
De huismeesters van WonenBreburg werken verspreid door de wijk:

Algemeen meldpunt Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg
www.tilburg.nl
Voor informatie, tips en klachten kunt u bellen met het meldpunt, telefoonnummer 14 013

Buurtbemiddeling
block.titel

Burenruzie? Los het op! Je hebt de sleutel zelf in handen, maar Buurtbemiddeling helpt je daarbij! Buurtbemiddeling inschakelen is heel eenvoudig: bel met het wijkcentrum bij jou in de buurt en vraag naar Buurtbemiddeling. Website: www.buurtbemiddelingtilburg.nl

Hoe werkt buurtbemiddeling? Als je een conflict hebt met je buren, of last van overlast waar je zelf niets aan durft te doen? Blijf niet zitten met je problemen. Buurtbemiddelaars luisteren naar je verhaal, en nemen zelf contact op met je buren om de overlast te bespreken. Daarna bemiddelen de buurtbemiddelaars in een gesprek tussen jou en je buren. Tijdens dit gesprek worden er afspraken gemaakt om de overlast te verminderen. Buurtbemiddeling is op vrijwillige basis en bovendien gratis.