Gratis afhalen in Tilburg-Noord

Op deze pagina staan spulletjes vermeld, die in Tilburg-Noord (Stokhasselt, Heikant en Quirijnstok) gratis af te halen zijn.
Wees er snel bij, want sommige spullen dienen binnen één of enkele weken opgehaald te worden!

INFORMATIE VOOR AANBIEDERS
Heb je spulletjes die je snel kwijt wilt en hoef je er geen geld voor te hebben? Geef dat dan even door via het e-mailadres gratisafhalen@tilburg-noord.nl. Een fotootje en een goede omschrijving erbij helpt. Geef ook aan vóór welke datum het artikel opgehaald moet worden. Je e-mailadres, naam en/of afhaaladres komen niet op de website te staan. Belangstellenden kunnen alleen via een contactformulier reageren. Daarna kun je zelf rechtstreeks contact opnemen met de afhaler.
Deze rubriek is niet bedoeld voor kleding, beddengoed e.d. Deze spullen kunnen - als ze heel en schoon zijn - wel afgegeven worden bij de Ruilwinkel in wijkcentrum De Ypelaer. Ook kleine (huishoudelijke) spullen kun je daar afgeven.

INFORMATIE VOOR AFHALERS
Klik op het pijltje voor het artikel voor meer informatie. Neem zelf via het contactformulier contact op met de aanbieder. Alleen reageren als je het artikel zelf af kunt halen voor de aangegeven datum.

01 februari 2023: Bosch condens wasdroger WTL 5270

Afhalen vóór 15 februari 2023

Wegens overcompleet, deze droogtrommel werkt nog prima, al is het een oudje.
Ik heb ook de droger van mijn vader geërfd, daarom mag deze weg, kost niets!!!

01 februari 2023: 3 ladenkastjes

Afhalen vóór 15 februari 2023

80 cm hoog, 38 cm diep. 2 zijn 76 cm breed en 1x 50cm.

Ze zijn stevig en nog behoorlijk gaaf (lak). Met een likje verf past het weer in elk interieur (kinderkamer, kantoortje, linnenkast/kleding e.d.)

01 februari 2023: Nachtkastje Ikea

Afhalen vóór 15 februari 2023

type MALM, 40 x 48 x 55 (B x D x H)