De digitale muurkrant Tilburg-Noord

In de wijk Stokhasselt functioneert al sinds 2012 een digitale muurkrant. Beeldschermen waarop deze digitale muurkrant wordt vertoond, zijn te vinden in wijkcentrum De Ypelaer en de basisscholen Aboe el-Chayr, De Regenboog en De Lochtenbergh. Later hebben ook de basisscholen De Vlashof (2015) en De Sleutel (2017) zich hierbij aangesloten. Al deze locaties hebben in principe een eigen muurkrant maar kunnen wel berichten van elkaar overnemen.

Andere organisaties die regelmatig of incidenteel een bericht via een van deze muurkranten willen publiceren, kunnen daarvoor contact opnemen met een of meerdere van de muurkrantbeheerders. Ga ervan uit dat deze berichten kant en klaar aangeleverd moeten worden. Dat wil zeggen dat er ook qua lay-out niets meer aan gedaan hoeft te worden. Een sjabloon hiervoor is beschikbaar voor Microsoft Office Publisher.

Let op!
Alle muurkrantbeheerders beslissen zelfstandig over wat er op hun muurkrant verschijnt. De berichten moeten gericht zijn op hun eigen doelgroep. In principe worden geen commerciƫle uitingen toegelaten en is er een maximum aan het aantal berichten dat per keer getoond wordt. De digitale muurkrant in wijkcentrum De Ypelaer biedt de meeste mogelijkheden, omdat deze gericht is op alle bewoners van Stokhasselt/Vlashof.

Stuur vragen en opmerkingen over de digitale muurkrant per e-mail naar: digitalemuurkrant@tilburg-noord.nl.