Rock now, roll later!

05448313 F8 E2 4 A57 9898 CD2 ACC4 C9 DA1

KBO Stokhasselt organiseert een zondagmiddag met een vette rockband.

Tekst: Myriam Krol

KBO Stokhasselt is een actieve club. Ze ging afgelopen juni een dagje uit naar Almere en Harderwijk. Met de bus naar de Europese fabriek van Yakult in Almere, waar ze mochten proeven en het gehele productieproces konden bekijken. Daarna gingen ze door naar Harderwijk waar ze op eigen gelegenheid de Vestingwerken, de Visserij, de Munt en andere monumenten van het IJsselmeerstadje konden bekijken. Een leuk en gezellig uitstapje.

Met een goodybag vol gratis spullen van Yakult konden ze er thuis nog van nagenieten, vertellen Anja van Hamond en Kees Janssens, beiden lid van het bestuur van KBO Stokhasselt. Dit uitstapje is een van de vele activiteiten die de KBO organiseert voor haar leden. Je hoeft niet in Stokhasselt te wonen om lid te mogen zijn, al wonen uiteraard de meeste daar wel. Quirijnstok/Heikant heeft ook een KBO-afdeling. “We hebben ook leden uit andere delen van Noord, zelfs uit Waalwijk en Berkel-Enschot.”

De KBO staat dan wel te boek als Katholieke Bond voor Ouderen, Anja en Kees hebben het liever over de Krachtige Bond voor Ouderen. Je zou het misschien niet verwachten, maar KBO Stokhasselt heeft voor zondag 22 september een echte rockband gestrikt. Dan treedt de band ReMain op in de Ypelaer. ReMain speelt stevige rock, ontroerende ballads, soms met een vleugje disco. Dat is nou eens iets waar jong en oud van kunnen genieten. Neem dus je kinderen en kleinkinderen mee en maak er een keigezellige middag van. Want iedereen mag komen, je hoeft geen KBO-lid te zijn! De Ypelaer is open om 14.00, de band vangt aan om 14.30 uur.

Het toont het lef van de club om dit te doen. Maar de KBO heeft ook andere laagdrempelige activiteiten waar het er rustiger aan toe gaat. Ten eerste is het een vereniging waar ontmoeten en samen ontspannen op de voorgrond staan. KBO Stokhasselt organiseert wekelijks voor ieder wat wils, meestal vinden de activiteiten in de Ypelaer plaats. Op www.kbo-brabant.nl kun je de gehele kalender vinden.

Zondag 22 september om 14.00 Rockband ReMain in de Ypelaer. Gratis entree.
#www.remaincoverband

Foto's

Thumbnail