Computercursussen voor Senioren

Seniorweb

De Stichting SeniorWeb Tilburg heeft weer een aantrekkelijk cursusaanbod voor 50 plussers ontwikkeld.

SeniorWeb Tilburg e.o. verzorgt sinds 1999 cursussen in Tilburg ten behoeve van de 50 plussers. Wij zijn een stichting en werken zonder winstoogmerk. Ons doel is om het gebruik van computers, internet, enz. ook bij ouderen zoveel mogelijk te bevorderen, door middel van het aanbieden van laagdrempelige cursussen.

De lesruimtes zijn voorzien van moderne leermiddelen.
Elke cursist kan beschikken over een eigen computer in het leslokaal en ontvangt een cursusboek met heldere uitleg. Tijdens de cursus wordt gewerkt met Windows 7 of 8.1 en Windows 10. De lesmethode is gebaseerd op de UDO filosofie (uitleg, demonstratie en oefenen)
Alle cursussen worden gegeven in het voorjaar (januari/februari) en najaar (september)

Onze cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende gebruikers alsmede gevorderden. Klik op “Cursusaanbod” voor meer informatie omtrent ons cursusaanbod op dit leercentrum.

Naast de beginners en gevorderden cursus bieden wij ook workshops en/of korte en meer specifieke cursussen aan. Dit betreft b.v. iPad / Tablets, Word, Excel, PowerPoint, Foto bewerken met Photoshop en Diapresentatie maken.

SeniorWeb Tilburg is deelnemer van de z.g. Meedoenregeling van de Gemeente Tilburg. Informatie over deze regeling is te vinden op www.tilburg.nl/meedoenregeling

Naast deze klassikale cursussen bieden wij ook, tegen een geringe vergoeding, een zogenaamde vrije inloop mogelijkheid aan. Hier kunt u ongeacht uw kennis en ervaring hulp krijgen bij het oplossen van dagelijkse computerproblemen en uw vragen.