Materiaaluitleen

Springkussen Circus

Lees in je eigen taal

De wijkraad heeft de afgelopen jaren veel materialen gekocht om bij kleine activiteiten - zoals straat- en buurt-feesten - in te kunnen zetten. Een aantal van deze materialen kunnen ook gebruikt worden door bewonersgroepen en instellingen die niet-commerciële activiteiten in Tilburg-Noord (Stokhasselt, Heikant en Quirijnstok) willen organiseren.

Aan het gebruik van deze materialen zijn wel kosten verbonden, want ze moeten ook onderhouden, gerepareerd en na verloop van tijd vervangen kunnen worden. De huurprijzen zijn echter aanzienlijk lager dan de bedragen die commerciële verhuurders vragen.

Organisaties die in de wijk Stokhasselt actief zijn, krijgen direct al 50% korting op de huurprijzen. Daarbij kunnen zij ook nog eens in aanmerking komen voor een financiële bijdrage uit het Verrijk je Wijk-budget van de wijkraad. Hiermee kan in de meeste gevallen het hele huurbedrag van onze materialen voldaan worden.

Let op! Financiële bijdragen voor Heikant en Quirijnstok dienen bij de Noordraad aangevraagd te worden.

Vraag materialen voor een activiteit zo snel mogelijk aan, omdat dan de kans het grootst is dat die nog beschikbaar zijn.
De minimale aanvraagtermijn is één week, om onze vrijwilligers voldoende tijd te geven het ophalen in te plannen.
Aanvragen voor het huren van materialen kunnen via e-mail gedaan worden; sluit dan het standaard formulier voor de huuraanvraag bij.

De lijsten, formulieren en handleidingen zijn hier in te zien en te downloaden. Lijst met materialen en huurprijzen (pdf) - Huurvoorwaarden (pdf)
Het aanvraagformulier is beschikbaar voor verschillende programma's: Huuraanvraag (xls) - Huuraanvraag (pdf).