Prijswinnares Joyce neemt cadeaubonnen in ontvangst!

Img 1350 Joyce Verheijden

De prijs voor de 600ste like van het Facebookaccount van Stokhasselt viel op Joyce Verheijden. Afgelopen dinsdag nam ze de cadeaubonnen in ontvangst. Joyce woont met haar ouders in de Perosistraat.

“Ik ben nèt niet geboren in Noord, maar wel als baby verhuisd van Goirle naar de Perosistraat.” Op de Lochtenbergh bracht ze haar kinderjaren door. En daarna ging ze naar Tilburg West voor de middelbare school. Nu werkt ze bij de Diamantgroep. “Ik woon heel fijn in Stokhasselt. Mensen klagen er wel eens over dat er veel buitenlanders wonen. Die klagers zijn toch vooral de mensen die net niet bij mij in de wijk wonen. Wij weten wel beter. Dit is de toekomst voor iedereen, leven in een multiculturele samenleving. Ik zie daarvan zeker ook de goede kanten! Zoals veel van mijn nieuwe wijkgenoten met hun vrienden en familie omgaan, hoe ze elkaar helpen, daar kunnen we nog veel van leren!”

Joyce leest regelmatig de website van Stokhasselt. Facebook volgt ze ook. “Het leukst vind ik toch de verhalen van mensen, de portretten die geschreven worden. Want van sommigen ken je de gezichten en weet je dat ze bij jou in de wijk wonen. Dat maakt het leuk om te lezen!”

De redactie van Stokhasselt.nl vindt het leuk om nu ook jouw gezicht toe te voegen aan onze website, Joyce! Gefeliciteerd met je prijs!