Digitale muurkrant Tilburg-Noord

Digitale muurkrant

Lees in je eigen taal

In de wijk Stokhasselt functioneert al sinds 2012 een digitale muurkrant. Beeldschermen waarop deze digitale muurkrant wordt vertoond, zijn onder meer te vinden in wijkcentrum De Ypelaer en een aantal basisscholen in Tilburg-Noord. De digitale muurkrant van De Ypelaer kan ook op elke computer, smartphone e.d. bekeken worden. Klik daarvoor op:
Digitale muurkrant wijkcentrum De Ypelaer.

Ook de basisscholen Aboe el-Chayr, De Regenboog en De Lochtenbergh hebben al vanaf het begin een digitale muurkrant. De basisscholen De Vlashof (vanaf 2015) en De Sleutel (vanaf 2017) hebben wat later een eigen digitale muurkrant gekregen. Alle digitale muurkranten kunnen berichten van elkaar overnemen.

Andere organisaties die regelmatig of incidenteel een bericht via een van deze muurkranten willen publiceren, kunnen daarvoor contact opnemen met een of meerdere van de muurkrantbeheerders. Ga ervan uit dat deze berichten kant en klaar aangeleverd moeten worden. Dat wil zeggen dat er ook qua lay-out niets meer aan gedaan hoeft te worden. Een sjabloon hiervoor is beschikbaar voor Microsoft Office Publisher.

Let op!
Alle muurkrantbeheerders beslissen zelfstandig over wat er op hun muurkrant verschijnt. De berichten moeten gericht zijn op hun eigen doelgroep. In principe worden geen commerciële uitingen toegelaten en is er een maximum aan het aantal berichten dat per keer getoond wordt. De digitale muurkrant in wijkcentrum De Ypelaer biedt de meeste mogelijkheden, omdat deze gericht is op alle bewoners van Stokhasselt/Vlashof.

Stuur vragen en opmerkingen over de digitale muurkrant per e-mail naar: digitalemuurkrant@tilburg-noord.nl.