Prijswinnares Christel neemt waardebonnen in ontvangst

Facebook Stokhasselt

Lees in je eigen taal

Christel Zaat - van Wezel, liker van de facebookpagina won dit keer de like-actie. Bij iedere 100 nieuwe volgers verloten we weer waardebonnen. Stokhasselt heeft nu 800 likes op Facebook.

Christel vertelt: we wonen al ons hele leven in Noord; als kind in Quirijnstok, sinds 2001 in de Stokhasselt en sinds 2009 in de Bellinistraat.

Het fijne van in Noord wonen is de hoeveelheid groen en de mogelijkheid om snel in het centrum te zijn maar ook in het buitengebied. Je kunt vanuit onze wijk fijne wandelingen maken en er zijn veel plaatsen waar de kinderen kunnen spelen, alhoewel de meeste speeltuintjes erg leeg zijn omdat veel van de speeltoestellen afgekeurd zijn. De winkels zijn fijn dichtbij net als vele andere voorzieningen.

Wat we minder fijn vinden zijn de te drukke wegen waar heel hard wordt gereden (Stokhasseltlaan, Heikantlaan, Dirigentenlaan), de bedroevende hoeveelheid zwerfafval in de wijk en de verpaupering in delen van de wijk.

Gelukkig wordt er door middel van allerlei initiatieven geprobeerd daar iets aan te doen. Leuke initiatieven vind ik de plukroute, de ruilwinkel en ik mag graag kleding inzamelen voor de stichting Tiramisu.

Christel, gefeliciteerd met de bonnen en koop er maar iets lekkers en moois van. Wij gaan weer verder met deze actie: bij 900 likes opnieuw prijzen als je onze facebookpagina liked!