Presentatie gebiedsperspectief

Gebiedsvisie Noord

Lees in je eigen taal

Het gebiedsperspectief voor Tilburg-Noord is bijna klaar. Op dinsdag 27 februari wordt het gepresenteerd aan bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden uit en rondom Tilburg Noord. De presentaties zijn om 16.00 uur in het Ronde Tafelhuis aan het Wagnerplein en om 19.30 uur in wijkcentrum De Ypelaer aan de Corellistraat. De presentaties zijn op beide locaties hetzelfde. Je kunt kiezen welke presentatie je wil bezoeken.

De presentatie van 19.30 uur is daarnaast live te volgen vanuit huis en later terug te kijken via tilburg.nl/noord.
Klik hier voor de uitnodigingsflyer.

Het gebiedsperspectief is onder meer gemaakt met hulp van bewoners. Zij konden in de afgelopen maanden op verschillende manieren hun wensen en ideeën delen. Daarnaast is voor het gebiedspersperspectief gebruikgemaakt van verschillende onderzoeken, beleid vanuit de rijksoverheid, provincie en gemeente en inbreng van partners en professionals uit de wijk.

In het gebiedsperspectief komen verschillende plannen samen. Denk aan het bouwen van nieuwe huizen en voorzieningen, maar ook aan veilig verkeer, werk, scholen, en plekken om te sporten en te ontspannen. Het gebiedsperspectief voor Tilburg Noord is géén vast plan, maar geeft de gemeente, ontwikkelaars, woningcorporaties en andere partijen ideeën en richting voor de toekomst.

Het doel van het gebiedsperspectief is dat plannen en projecten in de wijk beter op elkaar aansluiten zodat Tilburg Noord er daadwerkelijk beter van wordt. Zien we jou dinsdag 27 februari? Samen maken we Tilburg Noord nog beter!