Winterwandeling met activiteiten tijdens de lockdown

Winterwandeling

Om tijdens de lockdown toch nog even een frisse neus te kunnen halen, zijn er in verschillende delen van de wijk leuke opdrachtjes te doen. Medewerkers van ContourdeTwern hebben twee routes uitgestippeld. Als je een route volgt kom je op diverse punten posters tegen. Op de posters staan leuke activiteiten die je uit kan voeren.

Route 1 vanaf De Ypelaer
Wijkcentrum De Ypelaer, Corellistraat (Beter Stokhasselt), De Dirigent (IBS Aboe el Chayr), Mascagniflat (Natuurtuin Stokhasselt), Puccinistraat (Kinderboerderij), Basisschool De Lochtenbergh.

Route 2 vanaf De Symfonie
Wijkcentrum De Symfonie, Basisschool D'n Hazennest, de Drieburcht, WonenBreburg kantoor Mendelssohnstraat, SBO Noorderlicht, Griegstraat (Echowaaike), Basisschool De Vlashof, Sibeliusflat

Deel na afloop een foto via #wwtilburgnoord op Instagram of Facebook. Kinderen die hebben deelgenomen, mogen op 18 en 19 januari tussen 12.00 en 15.00 uur en presentje ophalen bij het Speelgoedpunt voor de ingang van wijkcentrum De Ypelaer. Ook voor volwassenen is het leuk om (een stukje) van de route te lopen.

Voorbereiding
Een paar tips om het plezier te vergroten. Vraag een vriend of vriendin om mee te lopen (houd wel rekening met de coronamaatregelen). Schrijf thuis alvast een lief kaartje of maak een mooie tekening en doe deze bij iemand die je niet kent in de brievenbus als je de route aan het lopen bent. Kleine moeite, groot gebaar. Neem voor je vertrekt iets lekkers mee vanuit huis voor een welverdiende pauze.