Winnares Jolanda neemt bioscoopbonnen in ontvangst

12715603 759447650855917 8510363210221461290 N

Jolanda Bergmans, liker van de facebookpagina, won dit keer de like-actie. Bij iedere 100 nieuwe volgers erbij verloten we weer twee bioscoopbonnen. Stokhasselt heeft nu 500 likes op Facebook.

De prijsuitreiking vond plaats bij de Ypelaer in Tilburg Noord. Jolanda komt samen met haar vriend John de kaarten ophalen. Jolanda is opgegroeid in Oud-Noord en daarna met haar ouders verhuisd naar Stokhasselt. Nu woont ze sinds 7 maanden bij John in Zuid.

Ze volgt de pagina Stokhasselt al geruime tijd omdat ze het een leuke pagina vindt. Jolanda vertelt ook dat ze epilepsie heeft waardoor ze soms kan vallen. Ze krijgt begeleiding bij Amarant waar ze in de Reitse Hoevestraat door de week dagbesteding doet. John is beheerder bij een fietsenstalling in Tilburg.

Iedere zaterdag is Jolanda te vinden in Stokhasselt. Dan bezoekt ze haar ouders. Van haar tijd in Stokhasselt zegt ze dat ze het erg leuk vond om met haar hondje Triksey te wandelen in het park achter de Mascagniflat. Ze vindt de mensen in Stokhasselt aardig. En er is nog nieuws: Over twee jaar gaat Jolanda trouwen met John! Wij wensen hen dan ook veel geluk samen.

Jolanda, gefeliciteerd met de bonnen en veel plezier met John in de bioscoop!

Wij gaan weer verder met deze actie: bij 600 likes opnieuw twee bioscoopbonnen als je onze facebookpagina liked!