Wij vertellen u over Tiramisu en kinderkleding

64 AB8721 B239 43 B2 9980 CC10 A2 EFE88 B

Tiramisu, wat een grappige naam! Ja, dat lekkere Italiaanse toetje kennen we allemaal wel.
Wat de meesten niet weten is wat het betekent. Letterlijk vertaald vanuit het Italiaans betekent het 'trek mij omhoog' - en dat is ook precies waar wij van 'Tiramisu designed to help you' voor staan.

Wij willen met ons kledingproject de mensen uit de wijk tot dienst zijn, door een hand te reiken en te voorzien in het leveren van kinderkleding. Dit kunnen we alleen doen met de hulp van de gulle en vrijgevige donateurs.

Korte introductie ronde van ons team :

Maria Antonietta Gallo – naast haar drukke leven met 3 zoons, kijkt ze graag om zich heen en naar wat nodig is in de wijk. Daarom is ze al jaren kleding aan het verzamelen en helpt ze daar haar directe omgeving mee. Dit kwam ongeveer een jaar terug Susan van de Nieuwelaar, werkzaam voor ContourdeTwern, ten gehore. Zij geloofde zo in het initiatief, dat ze Maria vroeg dit groter te maken. En zo geschiedde.

Mariska Verstappen – trotse, drukke moeder die graag een stap verder gaat in het helpen van de mensen. Ze staat klaar met goede ideeën en is zeer behulpzaam. Met haar nuchtere kijk, kan ze een situatie goed inschatten en komt ze met snelle oplossingen. Open-minded , 100% inzet , een harde werker en een ware toevoeging voor team Tiramisu!

Dit verhaal is niet compleet zonder onze waardering uit te spreken voor Mariët van de Laar, werkzaam voor ContourdeTwern als buurtondersteuner. We hebben een fijne samenwerking tijdens onze gezamenlijke inloop bij de flat in de Sibeliusstraat, garagebox nr. 369, ter hoogte van de speeltuin. Wij zijn hier aanwezig op de dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur en ook op de donderdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur.

Wees welkom voor een hulpvraag, een donatie of gewoon een lekker bakje thee/koffie

Je kan ons ook op facebook vinden als je het leuk vindt om ons werk te volgen "tiramisu designed to help you "

Foto's

1311453959