Wegwijs in de wijk

Lees in je eigen taal

Stokhasselt is een wijk in Tilburg-Noord met woningen, winkels, scholen, bedrijven, speelplekken, enz. Voor nieuwe bewoners is het vaak een hele klus om daar in korte tijd bekend mee te raken. Maar ook als men al jaren in de wijk woont, is het handig om te weten waar je wat kunt vinden.
Ook de wijken Heikant en Quirijnstok maken deel uit van Tilburg-Noord
. Bewoners van Stokhasselt zullen dan ook vaak gebruik maken van winkels, scholen, sportaccommodaties, enz. in dit hele stadsdeel.
Deze pagina probeert daar een wegwijzer in te zijn.

Deze pagina is nog in ontwikkeling. Regelmatig zullen er onderdelen toegevoegd en aangepast worden. Wijkbewoners worden nadrukkelijk uitgenodigd om correcties en aanvullingen door te geven aan de redactie.

Plattegrond Stokhasselt
block.titel

De wijk Stokhasselt wordt begrensd door de Midden-Brabantweg in het westen, de Burgemeester Bechtweg (N261) in het noorden, de Stokhasseltlaan in het oosten en het Wilhelminakanaal in het zuiden. De postcode is 5049.
Klik op de afbeelding hiernaast om een plattegrond van de wijk Stokhasselt te zien.

Plattegrond Tilburg-Noord
block.titel

Het stadsdeel Tilburg-Noord wordt begrensd door de Midden-Brabantweg in het westen, de Burgemeester Bechtweg (N261) in het noorden, de Centaurusweg in het oosten en het Wilhelminakanaal in het zuiden.
Klik op de afbeelding hiernaast om een plattegrond van Tilburg-Noord te zien.

Busroutes Tilburg e.o.
block.titel

Vanuit Tilburg-Noord kun je met de stadslijnen 1, 5 en 6 de rest van Tilburg bereiken. Soms moet je daarvoor overstappen op een andere stadsbus op het Centraal Station of een ander halte onderweg. Streekbussen brengen je ook buiten Tilburg naar je bestemming.
(Klik op het kaartje hiernaast voor een grotere weergave)
Op de website van Bravo vind je alle informatie over tijden en haltes (www.bravo.info/).