Ken je 'Tira Mi Su' al?

Logo Tira mi su

Lees in je eigen taal

Vanaf 2018 vindt je 'Tira mi su' onderaan de Sibeliusflat. We krijgen kleding gedoneerd en zorgen dat dit terecht komt bij gezinnen in Tilburg e.o. Weggooien is zonde; we dragen hiermee bij aan de duurzaamheid en verzachten de armoede. Ons team bestaat uit 3 dames: Maria Antonietta, Sahaira & Manuela. We doen dit werk op vrijwillige basis en met veel plezier. Onze werkwijze is simpel.

Bestel je kleding via:
- Facebook (Tiramisudesignedtohelpyou);
- Mail (Harpo1954@hotmail.com);
- Of app (06 385 388 43).
Wij pakken het voor je in en je kunt het dan op afspraak, tijdens onze openingstijden ophalen. Wat niet past of naar smaak is, ontvangen we graag terug, zodat we er anderen weer mee kunnen helpen.

We zijn ook altijd op zoek naar (nieuwe) donateurs, zonder hun kunnen wij ons werk niet doen. Onze dankbaarheid is groot.

We hebben samen met ContourdeTwern enkele inloopmomenten. De eerste is op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. Met droog weer staat ook de R-play speelbus er dan. Van het grote en kleine speelgoed in die bus kunnen kinderen die middag gratis gebruikmaken. Op donderdag van 11.00 tot 12.30 hebben we onze 2e koffie-inloop van de week.

Tira mi su heeft langere openingstijden, buiten de inloopmomenten om, maar de dagen en tijden verschillen per week. Dit i.v.m. onze andere werkzaamheden. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat kun je het beste mailen, appen of bellen. Op onze Facebook-pagina zie je onze aanwezigheid ook. En daar kun je ons werk volgen.

We hopen je snel te zien. Welkom!!!

Foto's

Collage Collage IMG