Steunpunt vrijwilligerswerk in de wijk

Vind je het leuk om iets in je wijk te doen? Heb je af en toe hulp nodig? Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Of werk je in een organisatie en heb jij een vraag voor vrijwilligers?

Denk dan een aan het Steunpunt Vrijwilligerswerk Noord. Het steunpunt in Noord is gevestigd in Wijkcentrum Ypelaer aan de Corellistraat 10. Op dinsdag en donderdag is er een medewerker aanwezig die je graag persoonlijk te woord staat. Je kunt dan binnenlopen zonder afspraak van 09:00 tot 12:30 uur. Benieuwd wat er zoal te doen is? Kijk op de website naar vacatures bij organisaties: www.contourdetwern.nl

Steunpunt vrijwilligerswerk in de wijk

Vind je het leuk om iets voor een wijkbewoner te doen?

Wil je iets betekenen voor een bewoner uit je wijk? Bijvoorbeeld helpen met computergebruik of vervoer, een boodschap doen, een helpende hand bieden. Iedereen heeft een talent, groot of klein. Daarmee kun je het verschil maken voor iemand anders. Jouw talent en agenda zijn hierbij leidend.

Heb je af en toe hulp nodig?

Heb je eenmalige of kortdurende hulp nodig, maar kun je geen beroep doen op je eigen omgeving? Dan kijken de medewerkers van het steunpunt vrijwilligerswerk in de wijk samen met jou of een wijkbewoner die hulp kan bieden.

Vind je het leuk om vrijwilligerswerk te doen?

In onze digitale vacaturebank hebben wij een divers aanbod van vrijwilligersvacatures die mogelijk aansluiten bij je persoonlijke voorkeur. Neem eens telefonisch contact met ons op of kom eens langs bij het steunpunt vrijwilligerswerk om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heeft jouw organisatie een vraag over vrijwilligerswerk?

Dan staat het steunpunt vrijwilligerswerk in de wijk voor je klaar! Ook als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt van vrijwilligers bij het organiseren van een activiteit.