Schrijfster Tami bezig aan haar nieuwe boek

007Rihana Portret Buiten Fotografie Karla Hoffman Jpg Maart 2016

Rond deze tijd verwacht u de column van onze vaste schrijfster Tami. Ze schreef er in totaal 80 voor onze site gedurende de laatste 6 jaar. Op dit moment moet ze even pas op de plaats maken omdat ze al haar tijd en energie nodig heeft voor het afronden van haar nieuwe boek.

 

Als u wilt kunt u nader kennis maken met Tami of wel Rihana Jamaludin: in de maand april staat in de bibliotheek van het Wagnerplein een materialenkast met de favorieten van schrijfster Rihana.

Rihana Jamaludin was vorig jaar gastcurator van bibliotheek Midden Brabant. ‘Ik ben heel vaak in de bibliotheek te vinden, voor achtergrond research van mijn verhalen, maar ook om boeken te lenen. Lezen doe ik het liefst en al mijn favorieten zijn in de bibliotheek te vinden. Mijn vondsten wil ik graag delen met andere lezers, in de kast van de maand kunt u de boeken en materialen vinden waar ik het meest van genoten heb!

Romans, poëzie en non-fictie, maar ook jeugdboeken, strips en films, gekozen in de thema’s: Suriname, multiculturaliteit en negentiende eeuw. Drie thema’s dus, die elkaar soms overlappen.

Op de bieb website https://www.bibliotheekmb.nl/p... kunt u de lijst met favorieten aanklikken om bij de materialen te komen. Ook is er een videoclip waarin ik over mijn favoriete Top 5 vertel.

En als toetje kunt u in de bibliotheek van het Wagnerplein ansichtkaarten van mijn bookcovers gratis meenemen.’

Zie ook www.rihanajamaludin.com

Foto is gemaakt door Karla Hoffman.