Prijswinnares Astrid Logtens

12715603 759447650855917 8510363210221461290 N

Afgelopen donderdag is Astrid samen met haar dochtertje de prijs op komen halen in wijkcentrum de Ypelaer. Ze is een liker van onze Facebook pagina en daar verbinden wij van de redactie een klein prijsje aan. Dit keer een bioscoopbon en een kleurige paraplu.

Astrid is niet geboren en getogen in Stokhasselt maar woont er al wel een tijdje. Voorheen woonde ze, net als onze vorige winnares, in Goirle. Ze vindt het plezierig om in de wijk te wonen, ze voelt zich er erg thuis.
Ze kent onze website via de Facebook pagina en leest de website voor algemene informatie over de wijk. De vormgeving komt professioneel over, vindt ze. Astrid gebruikt ook de Nextdoor app en vindt dit een goede aanvulling om sociale contacten te krijgen en te onderhouden in haar directe woonomgeving.
We hebben samen een kopje koffie en glaasje ranja gedronken en toen vond dochterlief het tijd om naar huis te gaan, niet nadat ze zich had ontfermt over de nodige koekjes voor haar, haar zusje en broertje. Gelukkig hadden ze de paraplu niet nodig: het was zonnig maar wel koud weer.
Veel plezier met de bon en paraplu, Astrid.