Cursussen en bijeenkomsten voor ouders en verzorgers (GGD)

Ggd

Voor ouders en verzorgers Tilburg en Midden-Brabant.

Het cursusbureau van GGD Hart voor Brabant in Tilburg organiseert cursussen en bijeenkomsten voor ouders en opvoeders in Tilburg en Midden-Brabant.

Hieronder staat een overzicht van het aanbod van cursusbureau Tilburg voor najaar 2022. Inwoners van Tilburg en Midden-Brabant hebben voorrang om deel te nemen. Als een cursus of bijeenkomst niet vol is, mogen ook geïnteresseerden uit andere gemeenten deelnemen.

  • Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Oisterwijk start 20 september: 5 bijeenkomsten bij Tiliander in Oisterwijk: start dinsdag 2 september 2022 van 19:00 tot 21:00 uur. Voor ouders en verzorgers van pubers van 11 tot 16 jaar.
  • Webinar ‘Mijn puber heeft ( g)een ruggengraat, wat nu?:

Woensdag 21 september van 19:30 – 20:45 uur. Online webinar over hoe je je puber kunt helpen om zich staande te houden op school, thuis, online en in zijn omgeving. Webinar wordt gegeven samen met Jongerenwerk R-Newt Tilburg.

  • Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Tilburg start 29 september:

4 bijeenkomsten bij locatie GGD in Tilburg, start donderdag 29 september 2022 van 19:00 – 21:00 uur. Voor ouders en verzorgers van pubers van 11 tot 16 jaar.

  • Online cursus ‘Bijna ouders?!’: 2 online bijeenkomsten voor aanstaande ouders, start maandag 3 oktober van 19:00 – 20:45 uur. Bij de geboorte van het eerste kind wordt ook een ouder geboren. Hoe bereid je je voor op het ouderschap?
  • Webinar ‘Alle ballen in de Lucht. Hoe dan?’:

Maandag 3 oktober van 20:00 – 21:00 uur. Met een gezin verveel je je nooit! Er is altijd iets te doen en nét als je denkt dat het allemaal loopt... loopt het in het honderd. Hoe jongleer je zonder stress in dagelijks leven? Georganiseerd door GGD Hart voor Brabant i.s.m. Family Factory tijdens Week van de Opvoeding.

Binnenkort staat meer informatie en aanmeldlink op

https://www.ggdhvb.nl/cursusse...

  • Cursus ‘Opvoeden en Zo ’ in Tilburg start 1 november: 5 bijeenkomsten bij locatie GGD in Tilburg, start dinsdag 1 november 2022 van 19:00 – 21:00 uur. Voor ouders en verzorgers van kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Dongen start 17 november: 5 bijeenkomsten bij Jongerencentrum de Poort in Dongen: start donderdag 17 november 2022 van 19:15 tot 21:15 uur. Voor ouders en verzorgers van pubers van 11 tot 16 jaar.

Meer informatie over het aanbod van het Cursusbureau voor ouders en opvoeders in Tilburg en Midden-Brabant is op te vragen door een e -mail te sturen naar: cursussenregiomb@ggdhvb.nl

Al het aanbod van GGD Hart voor Brabant van online en offline cursussen, bijeenkomsten, koffieochtenden, workshops en webinars voor ouders, opvoeders, inwoners en professionals staat op de website van deze GGD: https://www.ggdhvb.nl/cursusse...