Laatste kans: Voor € 50,00 gratis tuinplanten

Laatste kans: Voor € 50,00 gratis tuinplanten

Heel veel wijkbewoners hebben hun voortuin helemaal bestraat. Lekker makkelijk, weinig onderhoud maar van een tuin is dan natuurlijk helemaal geen sprake meer. Vanuit het Project Voortuinen Stokhasselt stellen we enkele tientallen waardebonnen beschikbaar aan bewoners die bereid zijn om ten minste 1 m² van hun verharde voortuin weer van planten te voorzien.

Tuinen met planten zijn niet alleen veel mooier maar nemen ook veel meer water op. De afgelopen maanden en jaren hebben we in onze wijk duidelijk gemerkt dat we vaak het overtollige regenwater nauwelijks meer op tijd kwijtraken en dat er delen van straten en pleinen steeds vaker blank komen te staan. De gemeente is druk bezig om oplossingen voor dit probleem te realiseren maar ook bewoners kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren.
Hebt u momenteel een verharde voortuin en wilt u een deel van die verharding vervangen door planten? Laat het ons dan weten via ProjectVoortuinen@stokhasselt.nl. Een foto meesturen mag maar hoeft niet; wij komen altijd even kijken.
Wij belonen u met een waardebon van € 50,00 van Tuincentrum GroenRijk aan de Stokhasseltlaan. Zodra u ten minste 1 vierkante meter van de verharding verwijderd hebt, komen wij langs met de waardebon. En om te zorgen dat u de nieuwe plantjes ook in de grond kunt zetten, krijgt u er ook nog gratis een setje klein tuingereedschap bij. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe beter het is, want zowel voor de waardebonnen als voor de setjes tuingereedschap geldt: OP=OP.

3 Reacties

 1. Riet Strijk11 11 2017

  Heb inmiddels de bon en het prachtige gardena gereedschapsetje ontvangen.
  Planten staan er al in en ben er super blij mee, bedankt hoor.

 2. Elly stokkermans09 11 2017

  Is dit ook voor mensen die ergens nog niet lang wonen en aan voortuin nog niets hebben gedaan ? Eerst binnen en achtertuin voor kleine kinderen klaargemaakt

 3. Riet Strijk06 10 2017

  U zou mij blij maken met zo'n waardebon, dan kan ik toch wat groen in mijn voortuintje zetten.
  Trouwens een super leuke actie.

Uw reactie: