Ouderen

Je wordt een dagje ouder en hebt soms hulp nodig in huis?
Ouderen

Dan is daar Wonen, Zorg en Service in de Wijk (WZSW)

Je woont in Stokhasselt, je wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar er zijn momenten dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat. Je zou wel wat meer aanspraak willen, of dat iemand de boodschappen voor jou of met jou doet, een keertje met je gaat wandelen of gezellig naar de markt.

Allemaal zaken die je alleen nauwelijks meer kunt ondernemen en het zelfstandig blijven wonen bemoeilijkt.

WZSW biedt diensten aan zoals bijvoorbeeld tuinonderhoud, kleine klussen in huis, huishoudelijk werk, begeleiden naar activiteiten in de wijk. Voor mensen van 65 jaar en ouder en mensen met een beperking geldt een laag eigen tarief. Ook mensen die niet tot de doelgroep behoren kunnen gebruik maken van de service, weliswaar tegen een hoger tarief.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die WZSW je kan bieden, of heb je vragen? Kijk op http://www.wzsw.nl/ ; of bel gerust of kom eens langs (na afspraak).

WZSW
Prinsenhoeven 24
5011 CW TILBURG
088-1174030
info(at)woonzorgservice.com

De ouderenadviseurs
Ouderen

De ouderenadviseurs geven informatie en advies aan 60-plussers over wonen, zorg, welzijn, financiën, ontmoeting en ontspanning.
Telefonisch spreekuur via telefoonnummer 013-4550416
Maandag, woensdag, donderdag, 9.00 tot 10.00 uur
Inloopspreekuur Wijkcentrum de Ypelaer (Corellistraat 10).

Dinsdag en vrijdag 9.30 tot 12.00 uur inloopspreekuur wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250)

 

1 Reacties

  1. Bart van de Sanden04 09 2013

    Het is leuk dat dat allemaal gedaan word voor de mensen van 60 + maar ik woon in een maisonette woning boven oudere mensen en zie ook vaak dat er niet veel aandacht meer besteed word aan de tuintjes van die woningen ook of omdat ze niks om tuinieren geven of het zelf niet meer kunnen.

Uw reactie: