Sport

Buurtsport
Sport

Zin om te sporten in de wijk?
Buurtsportwerkers organiseren elke week sportactiviteiten in Tilburgse wijken. Lid worden hoeft niet en het is vaak gratis. Je kunt aan veel sporten meedoen: voetbal, panna, basketbal, honkbal, streetdance, fitness, vechtsporten, bmx, straattennis en nog veel meer. Er is altijd wel een activiteit bij jou in de buurt, op pleinen en sportvelden. 

Website van Buurtsport Tilburg
 

Sportinstituut Ooms
Sport

Het is niet de vraag óf je bij sportinstituut Ooms wilt sporten, het is de vraag wanneer je begint. Al 40 jaar is dit sportcentrum een begrip in Tilburg en omgeving. We zijn dé kweekvijver voor topsporters, een allround fitnessclub voor jong en oud en geven wel 300 sportlessen per week in meer dan 30 verschillende disciplines.

Sportinstituut Ooms presenteert ook met trots zijn Gezondheidscentrum. Daar kun je terecht voor medische begeleiding bij het sporten of uiteenlopende paramedische diensten. Zo'n compleet aanbod bij je sportabonnement vind je nergens! Velen gingen je al voor en kozen voor Ooms. Waar wacht jij nog op? Maak nu kennis en vraag een gratis dagpas aan op www.sportooms.nl

Sportcomplex Drieburcht
Sport

In december 2013 opent het gloednieuwe Sportcomplex Drieburcht haar deuren aan het Wagnerplein. Hiermee krijgt Tilburg-Noord een multifunctioneel sportcentrum, ingericht naar de behoeften van de moderne sporter.

 

Klik hier voor (sport)accomodaties.

Klik hier voor zwemmen..

0 Reacties

Uw reactie: